Dop och namngivning: Tavlor

barntavlor-copy.jpg

En klassisk dopgåva är en tavla till barnrummet. Här presenterar jag ett urval av några födelsetavlor och andra tavlor som passar fint i en barnkammare.

Traditionella födelsetavlor med vikt och längd är egentligen inte min kopp te, men när jag fick syn på dessa fina tavlor från Rassel & Pling beställde jag varsin till mina barn. Isa Form har precis lanserat en egen födelsetavla Nykläckt. Varför inte ge bort en ram till alla kommande bilder på gullungen? Just nu är ramarna av Ylva Skarp slut på Cosas, men håll utkik efter en ny leverans!

I dag landade ABC-tavlorna by Minna på hallmattan. En fin prydnad för vilket barnrum som helst! Sispoint har de orginella och fina canvastavlorna av den brittiske designern Corinna Radcliffe i sitt sortiment. Här hittar du också tryck av Terese Bast. Ovan syns härliga Swing. Från Sandra Isaksson/ISAK kommer det fina Animal print.

Allposters.com kan man förlora sig i allsköns affischer. En klassiker för barnrummet är Babar et les Ballons. Om man vill slå på stort lanserar På väggen en serie illustrationer för barn under vinjetten Barnsligt. Ovan syns retromotivet Partybaby av Bo Lundberg. Jag hoppas att Ni som letar presenter har fått lite inspiration på vägen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.