Sommar: Kapitelhusgården på Gotland

gotlandriddare copy

Jag har fått flera förfrågningar om att tipsa om mina Gotlandsfavoriter. Jag har ett passionerat förhållande till ön och vill helst åka dit varje sommar. I sommar blir det två veckor och min längtan har börjat att ticka igång lite. Jag kommer därför att presentera mina Gotlandsfavoriter under våren. Det finns mycket att upptäcka och bland tipsen kommer det att bli aktiviteter för barn, mat, shopping, hantverk, stränder, utflykter med mera. Gotland by W!

Henriks lycka över att dubbas till riddare av självaste Botulf i egen hög person visste inga gränser förra sommaren. Henrik är inte den mest våghalsige pojken på jorden och jag trodde inte att han skulle våga sig fram till den respektingivande riddaren i tidstrogna kläder. Många av barnen backade men vår nyss fyllda treåring gick fram med bestämda steg. Vissa saker bara måste man göra här i livet!

Om Ni besöker Gotland med barn, missa inte aktiviteterna på Kapitelhusgården! Gården erbjuder en oas och en reträttplats från Visbylarmet. Riddare Botulf dubbar små riddare flera gånger i veckan och efteråt får barnen ett fint riddarbrev. Anna och Henrik laddar redan för riddar– och prinsessskolan. Besök anbefalles!

Leave a Reply

Your email address will not be published.