Inspiration: Vecka 15

vecka15

Lite inspiration inför den kommande veckan med aktuella ting för mig och några utvalda nyheter hos webbutikerna. Om det känns kul kommer jag att köra ett collage i veckan. Håll till godo!

Vardag igen. Henrik är bättre i alla fall. Det var nog bara en överdos av påsken, ungefär som den här. Vardagen tarvar överdåd för ögonen. I morgon har ögongodiset Marie Antoinette DVD-premiär. Jag såg den i höstas, men skall införskaffa ett eget exemplar för gråa dagar. Det är lite som dagens Berglin i Svenska Dagbladet. Mammor på stormarknaden med små barn. En kvinna säger –Såg du det underbara programmet om hon som blev karmelitnunna? Tänk att redan som nittonåring offra allt för att med bönens hjälp minska lidnadet i världen… – Ha! säger mamman med två små raringar i vagnen. Som vanligt – mitt i prick! Marie Antionette intas med fördel med praliner även för gommen. Jag var nära att slå till på Koziols höga fat förra sommaren. Nu finns det även i en minivariant lagom för små frestelser.

Efter all helgmat är det dags för gammal vardagsmat igen. Jag bläddrade lite i nyutkomna Mat i blomstertid i går. Jag gillar verkligen systrarna Jislands verklighetsförankrade recept och den förföriska stylingen à la svensk idyll med glada barn. Ibland behöver man den inspirationen mitt i bland dammråttorna. Både dammråttor och ballonger finns bland annat med i produktiva Isas nya prylficka för småttisar. Idén bakom fickorna är genialisk, men det var bara att inse att mina barn är alldeles för stora för dem. En liten kusin gläds nu istället åt Zoofickan.

Jag är mycket svag för ting i fint papper. När det dessutom kombineras med en förvaringslösning som i askarna från Pure Nomade, ja då faller jag som en fura. Jag är ingen skomänniska egentligen, men jag kan tänka mig att stoppa annat i boxarna. Vackra bara att titta på!

 I köket ligger en avi och bränner från HQhair. Snart skall det skrubbas här för silkeslena läppar. I en ask ligger än så länge även smycket Ornamnet från Familjesmycken (20 % på smycket under april månad). Snart dags för luftning. Ha en fin vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.