Ord

 

Huset har åter fått frid. Jag har packat undan alla saker som jag har haft framme till julstyling. Men allt lyssnande på julmusik för att komma i stämning, har lett till att jag definitivt lämnat de oranga stämningarna bakom mig. Nu är det spröd adventsförväntan. Inga tomtar och rött, utan fräscht vitt, grönt och massor av ljus. Nu vill jag ha amaryllisar på tillväxt. Och börja sniffa på lite saffran. I kväll skall vi dock äta Allahelgonafläsk a´la Sanna Töringe. Recept från förra året på bloggen finnes här. Och så slänger vi upp några extra prinskorvar till morfar Börje i himlen. Ha en fin dag!

På önskelistan: Tryck från A two pipe problem med ord av William Morris. Dagens musik är denna. Anna och jag gillar båda två. 

3 comments

  1. Låter härligt med smygstart på adventspyntet med vitt, grönt och ljus. Visst börjar man små smått komma i \”the right mood\”. Själv har jag pysslat utomhus. Krukorna har fått ytterligare lite höst/vinterfint och en krans till dörren blev det efter en härlig skogstur med inhämtande av mossa. nypon och lärkkottar. Trevlig helg !

  2. Här är så varmt att syrenerna börjar knoppa igen, jag tror att jag behöver lite frost för att få den spröda adventsförväntan.\n\nMen jag är redo – frost kom till mig! :)\n\nHa en finfin söndag!

  3. Anna: Mysigt! Själv har jag också varit i skogen och hämtat grejer. Det blir nog några fler turer innan snön kommer.\n\nKnaada: Ja, lite frost kan jag känna mig sugen på faktiskt 🙂 Det blir så himla fint ute då.

Leave a Reply

Your email address will not be published.