Nya blad

 

 

 

Det gäller att ta tillvara på den där utrensningslusten som kommer nu. För jag behöver den verkligen. Speciellt i mitt arbetsrum som är belamrat med högar – och alla är inte snygga direkt. Jag är tämligen förutsägbar, för jag gjorde detsamma vid den här tiden förra året. Jag organiserar och rensar ut. Men sedan händer något. Varje gång. Och det får väl lov att göra det. För vete sjutton om jag kommer att ändra mig efter snart fyrtio år. Jag är helt enkelt en sådan där som fixar i ordning, men sedan lever jag snart – om man vill försköna det hela med ord – bohochict igen :). 

Ut med det gamla från insprationstavlan. Barnen är kvar – såklart. Och en ny almanacka kom upp i går. Jag älskar den. Och nästan lite mer just här där det blir behaglig krock mellan det grafiska i kalendern och mönstermania. Ganska 2012 det med faktiskt :).

6 comments

  1. Mmmm fin kalender 🙂 \n\nResning ja, det skulle behövas. Man kanske ska hyra in dig och röja här hemma när du ändå är på gång 😉

  2. Så fin kalender – och så fin spotlight. Jag är på snårig och mindre framgångsrik spotlightjakt, din är något i stil med vad jag söker. Vart hittar jag en sådan?\n\nGott nytt år!\n\nHälsar,\nTherése

  3. Liselotte: Ack, ack, jag har nog med mina egna röror tror jag :)\n\nTherese: Det är en klassisk Tolomeo från Artemide. Jag hade tur att fynda fyra stycken för många år sedan på en utförsäljning. De snyggaste i genren spottar tycker jag 🙂 Gott Nytt till dig med!

  4. Hej!\n\nSå fin bild! Letar efter just den tapeten och har nu hittat den på Tapetorama. Måste bara få fråga: Har du den som heter \”minor\” eller den andra? Så svårt att se vilken som är bäst på nätet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.