Utvalt: Enjoy the little things

214enjoythelittlethingsOm jag pratade om klassiska Fornasetti-tallrikar i går, så går jag över till en helt annan plånboksvänlig prisklass i dag. 29,50:- hos H&M för att vara exakt. Jag tänker mig ett litet sött fat med fint budskap för att t ex förvara smycken på i sovrummet. Trycket finns även på en mugg – kanske till sminkborstar och liknande i badrumsskåpet. Dagens favorit. Vi firar in Tjugondag Knut i morgon med studiedag. Redan i dag åkte granen ut i snöfall. Hoppas att ni har haft en fin helg!

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>