Veckans collage: Glitter – The Chic Way

514modecollageOm några veckor skall Lindex få in en paljettkjol som ser fin ut på bild för sina 299 :-. Jag är svag för glitter i rätt sammanhang. Jag tänker inte främst festliga tillfällen, utan snarare att ta med sig det skinande in i den vanliga garderoben. Jag tycker att det gör sig som allra bäst när det sätts samman med en stickad tröja. Till våren skulle jag hemskt gärna glida fram i veckans collage – en fin mix mellan klassiskt feminint med de rosa detaljerna och grafiskt med den randiga sidensjalen tillsammans med det glittriga. Håll till godo!

Kjol/Lindex, tröja och trenchcoat/H&M, skor/Zalando – i vår är ballerinorna spetsiga, armband/COS – de platta enkla armbanden är tillbaka på allvar – här fint att ha ett enkelt smycke till alla paljetter, reafyndad klassisk sidensjal från Malene Birger, väska i Mulberrys vårnyans som heter Ballet Pink Soft – inspirationen är fri även om man inte satsar alla sina sparade slantar på just denna väska samt Ballerina nr 167 från Chanel.

signature

9 comments

  1. Jag älskar nagellacket. Det är nog dags att ge upp mitt svarta som har hängt med över höst och vinter, trots att det typ är sommar här i Spanien. Ska kolla efter det nästa gång jag är på “parfymerian”.
    Kram
    Rebecca

  2. Härligt plock!
    Lindex-kjolen kan jag rekommendera! Har exakt samma i guld och perfekt modell! Precis som i plocket så har jag den uteslutande med vintervit stickad långtröja:-)
    Kram Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>