Happy Friday med Äng

1014änggrönVasen Äng av Eva Schildt för Klong är en favorit som ännu inte finns i vårt hem. Sedan lanseringen finns den nu även i en mindre variant och på Möbelmässan visades den upp i en ärgad grön version (Pressbild: Klong) förutom mässing och svartbets som redan finns. Vackert skulpturalt för de kära, kära blommorna.

Trevlig helg till er alla!

signature

9 comments

 1. Den är riktigt fin den där! Och likaså de fina blommorna… Ack ja, blommor, blommor, det enda som verkar uppehålla mina tankar just nu :)

  Trevlig helg Weronica!

  Anna

 2. Jag har den i mässing, en riktig favorit! Fick syn på den i Norrgavels skylt i höstas och blev kär:) Är bara lite rädd att den ska bli lika poppis som Svenskt tenns Daggvas som det känns som om “alla” har – fånigt tänkt, jag vet:)

 3. Så fin den är! Dessutom räcker det med att endast sätta några få blomkvistar i den eftersom vasen i sig är ett konstverk. Fin helg önskar jag dig!

 4. Fick den stora i mässing i present när jag fyllde 40 nyss – precis som jag önskat mig! En vacker vas som tack vare konstruktionen kommer att kunna användas ofta och även till några få blommor från trädgården. Kul att den är poppis och prisbelönt men jag kan hålla med På Selmas gata…

 5. Aw, this was a really nice post. Taking the time and
  actual effort to make a very good article… but what can I say… I put things
  off a whole lot and never manage to get nearly anything done.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>