Inspiration: På kolonibesök

2014elinlännsjöEtt av de mest inspirerande reportagen i inredningsmagasinen ( i Sköna Hem nr 5) denna vår är keramikern Elin Lannsjös kolonistuga. I min stora utrensning av tidskrifter, rev jag ut dessa sidor och de hamnade längst fram i en inspirationspärm. Inredningen är galant, liksom keramiken, men allra mest inspireras jag av utemiljön där man med små medel skapat en ombonad och mysig känsla. Nu har Tant Johanna varit på besök i stugan tillsammans med Lisa som jag träffade i Göteborg och gjort ett fint bildsvep med text på Lovely Life. Kika in där – och se även detta fina inlägg om keramiken hos Johanna.

Fotografi: Johanna Bradford/Tant Johanna/Lovely Life.

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>