Want Wear Need Read December – 15

5115lista1WANT Jodå, detta är väl en tid för önskningar av det lite mer extravaganta slaget. Och för all del – jag skulle nöja mig med en kopp till Tea for one. Klassiska Napoleon Ivy i säcken till mig, tack käre tomte.

5115lista3WEAR Jag har fortfarande inte gett upp hoppet om den där knutblusen. Jag kommer definitivt att hålla utkik när realisationerna drar igång och prislapparna närmar sig lite mer modesta nivåer. Tjusiga Helena Kristensen har gjort en kollektion för In Wear. Jag tycker om den här blusen.

5115lista2NEED Mattor är något som vi skulle behöva mer av. När jag ser den här bilden från Ilse Crawfords hem till salu som snurrar runt just nu – se fler bilder exempelvis här – påminns jag om det vackra i gröna mattor. Josef Frank hade som filosofi att en matta skulle efterlikna marken man går på som i sand eller som i gräs. En trevlig tanke.

5115listaREAD I julbokhögen, under novellen om Sherlock Holmes som jag hade med i fredagssvepet, lägger jag Agatha Christies Poirots jul. En klassisk brittisk pusseldeckare blir fin förströelse i mellandagarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.