Utvalt: Antikt

716antiktDet var meningen att jag skulle besökt den pågående Antikmässan i Stockholm, men så blev det inte denna gång. En som har varit där är Ann-Charlotte på Stiliga Hem som har skrivit och bildrapporterat på sin blogg – titta gärna in där. Missa inte heller februarinumret av Gods & Gårdar som finns i butik till och med måndag. Som synes lockar rubriken “Inred med antikt och design” och är man road av detta, tycker jag att man får sitt lystmäte i tidningen. Tony Andersson som drivit Rehns Antikhandel under många år, har gjort det bra som syns på omslaget. Nu är jag ingen kännare alls när det kommer till antikviteter, men jag är road av att skaffa kunskap och att lära mig mer. Missa inte heller Anderssons instagramkonto @tastelikeagoldfish Här får man definitivt något annat än den Kinfolk-estetik som dominerar bildflödet i vanliga fall.

716antikt1

Jag kan inte heller undgå att ta med ett citat från Gods & Gårdar som även jag känner mig besläktad med. Något att tänka på en lördag i februari.

3 comments

  1. Men tack kära Weronica för att du tipsar om mig. Så omtänksamt, i vanlig ordning, och så glad jag blir. Älskar dina svep och Tony Andersson är fantastisk på styling

  2. Så sant! Kan även appliceras på stil (kläd), om en tänker “nähä det gick inte, känns för mycket” så kan faktiskt lösningen vara more is more. Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.