Fredagssvepet 21/16

2116fredagsDet blev fredag även denna vecka – tänka sig. Håll till godo med veckans svep. Other Stories presenterar en berättelse kring Party like a Parisian. Det är möjligen tveksamt hur många pizzor dessa modeller äter, men det är en tjusig bild där jag inspireras av mixen mellan lejongul sammet i soffan, den orientaliska mattan och mönstret i kjolen.

I London pågår RHS Chelsea Flower Show. Jag har kvar evenemanget på min Bucket List – kan tro att det är en myllrande trädgårdsfest med (förmodligen jobbigt) många människor. Favoritbild från David Austins rospresentation på RHS 2011.

2116fredags1Novellix har blivit en favorit med sina noveller i perfekt format – perfekt att bära runt på om man får lite tid över för läsning. Till sommaren kommer fem brittiska klassiker. Rakt ner i strandväskan.

2116fredags5Något för midsommar? Sommardrömmar – gillar kombinationen med hatten och skorna – från H&M.

2116fredags2Svenska Linum firar femtio år och har i veckan pressvisat höstkollektionen. Bilderna är förförande vackra med styling av Dusty Deco och fotografi av Jonas Ingerstedt. Ett helt koppel av bilder finns hos Inredningshjälpen.

2116fredags7På söndag är det Mors Dag. Jag hoppas på några teckningar och den här boken från utställningen på Millesgården.

2116fredags4Den klassiska karaffen i speciellt grönt utförande för Artilleriet. Tjusig tycker jag som är förtjust i denna nyans.

2116fredags8Made by Mary – Maria Strömberg Bååth – kommer med sin första bok som handlar om frukost. Jag är en vanemänniska när det gäller vad jag äter på morgonen – varierar mig i princip aldrig – men jag tänker att det här även kan inspirera till mellanmål.

Aslutningsvis – fredagsmusik med Adele i fantastisk Dolce & Gabbana-klänning i videon till Send my love (to your new lover).

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

3 comments

  1. Tack för ännu ett underbart urval av fina saker och fina ord! Du är en mästare på att hitta det lilla extra och presentera det fint! Ha en härlig helg i trädgården.
    //Elisabet

  2. För många år sedan var jag au-pair i London.
    Då besöktes Chelsea Flower show med mamman i familjen som var mycket
    blomsterintresserad
    Lilla barnet Benjamin var också med.
    Kommer dock inte ihåg så mycket av besöket.
    Jag gick en kurs i blomsterarrangemang under min tid i London.
    Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published.