Fredagssvepet 48/16

Så går vi mot den första adventshelgen. Innan dess tar vi ett klassiskt fredagssvep. Håll till godo. I går var det en månad kvar till julafton. Jag har inte köpt några julklappar än, men i dag fixade jag den första – till mig själv. Håkan Hellström på Ullevi och en weekend i Göteborg – alltid en bra idé. Bild

4816fredag1På tal om bra idéer – som jag har sett fram emot att se de fyra nya delarna av Gilmore Girls på Netflix. Det här är en av mina bästa serier – en mental snuttefilt och en dos trygghet när det blåser hårt. I kväll bänkar jag mig.

4816fredag2Fint och klassiskt i merinoull från Lindex – modegraden höjs nämnvärt med den plisserade kjolen. Jag tycker i vanlig ordning om kombinationen svart och mörkblått.

4816fredag4Emma von Brömssen kommer med nya mönster för Hemtex i vår. Fin sovrumsmiljö visad och fotograferad av Åsa på At My Casa.

4816fredag5Tjusigt sobert pynt från danska Georg Jensen.

4816fredag8Artilleriet har öppnat sin jul. De här hängena tittade jag på redan till förra julen. Jag tycker fortfarande att de är mycket vackra.

4816fredag3I går tog jag fram min stapel av jultallrikar köpta på loppis. Det är så fint med saffran till allt det blå. En favorit är den här tallriken från Gustavsberg med dekor av Stig Lindberg.

4816fredagDags för det här gänget att komma fram ur skåpen tillsammans med alla adventsljusstakar.

4816fredag6Nu lyssnar jag på P2:s klassiska jul igen. Ett fint tips om man som jag vill ha lite motvikt till bjällerklang och ho-ho mellan varven. Änglar/Svenskt Tenn.

Med detta hoppas jag att ni alla får en riktigt fin helg!

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.