Helggodis – Sparat från Instagram vecka 6

Varsågod – en påse blandat godis från Instagram till söndagskvällen. Jag hoppas att du hittar något som du gillar!617instagram12-tile

1. @christinagreve fotograf och kreativ coach lanserade en femdagars kurs i “Still life and food photography” i veckan. Ett roligt initiativ och väl värd att titta in på.

2. Jag faller alltid handlöst för bilder från keramiska verkstäder där allt det vackra står på rad. Här öländska @paradisverkstaden.

3. @bernadottekylberg visar nytt i glas för Zwiesel Kristallglas på stora mässan @ambientefair. Fin ton i glaset.

4. Solljus – alldeles omöjligt att få nog av den varan när den fångas på bild. Här vacker miljö av @decobymalin617instagram8-tile5. Mer fotograferingstips av @babes_in_boyland – generös bloggpost om hur de arbetar finns här

6. @theapartmentdk är alltid inspirerande när det gäller fingertoppskänslig mix av tidsåldrar, mönster och färg. Här är det inga loppisfynd för några tior, utan allt är dyrt, dyrt, men inspirationen är fri i vanlig ordning.

7. Sol på vackra @gunneboslott som jag besökte i somras för första gången. Jag hoppas på ett återbesök i år, för det var så vackert och inspirerande där.

8. @emma_von_bromssen dansande tranor finns numera i metervara hos @tapetmagasinet

617instagram2-tile9. Michelle Williams för @louisvuitton

10. Vacker bukett från blomstermakaren @gangandthewool Jag har kommit av mig lite när det gäller bukettskapande för tillfället. Jag längtar till den gröna säsongen när det gäller blommor och blad och hyser gott hopp om att inspirationen kommer tillbaka med besked när trädgården börjar leverera igen.

11. @permalin är inspirerande såväl på Instagram som i bloggform. Denna vecka finns en intervju med henne inne hos The Way We Play.

12. @waldersten får mig alltid att tänka till.

Ha en fin avslutning på helgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.