Fyrtal: Början av juni

Processed with VSCO with f2 preset

Nej, jag och den här sommaren fick ingen strålande start. Det kan bara bli bättre från här. Ute faller regnet och växtligheten tar emot med öppna armar. När jag tittar genom fönstret ser jag grönt och åter grönt. Jag blev snuvad på såväl långhelg som syrénblomning denna gång, men för all del. Regnet kan piska på rutorna bäst det vill för tillfället.

2317lately3Till slut kunde ögonen fästa på skärmar och jag fick tillfälle att se ikapp sådant som legat på vänt på grund av kvällar i växthuset. The Keepers – Netflix:s senaste True Crime-historia – gick under huden. Se den vid tillfälle. Starkt och oförglömligt.

2317lately2De vita elefanterna traskar numera även mot grön bakgrund. Svenskt Tenn lanserar en ny tapet – och gamla i ny färgställning. Vår färgsprakande kökstapet finns numera i en mer dämpad och städad nyans. Jag tror att den vi har gör mig gladare ändå.

2317lately1I går stack jag ut näsan utanför dörren och upptäckte årets första ros. Hos mig är det alltid Fröken Bugnet som är premiärdam. Tack, kära Louise. Du bär på hopp om sommaren.

2 comments

    1. Det är mycket mänsklig misär i denna dokumentär. Vet inte om det rimmar med en liten bebis på armen och känslig moder – men på egen risk rekommenderar jag :). Hoppet finns närvarande – och det är det viktigaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.