Fredagssvepet: Vecka 45

 Sannerligen. Det har blivit fredag igen. Håll till godo med veckans fredagssvep!

Det kryllar av fina onlinemagasin därute. Ett vackert är Le Petit Magazine där svenska bloggaren Jordgubbar med Mjölk:s barns rum är med denna gång.

De svenska pocketomslagen till Joyce Carol Oates böcker är alltid grafiskt fina, även så till nyutkomna En fager mö som skall läsas framöver.

I dag är det säljstart för IKEA:s satsning på återvunna mattor.

Dagens datum är onekligen lite coolt.

På söndag firar vi papporna lite extra.

Varför inte en get till pappa som kanske redan har fullt i slipsförrådet? Action Aid:s presenter mot fattigdom är alltid den bästa av gåvor.

Svulstiga toner som är alldeles underbara i lagom mängd.

Den lilla svarta i åhléns Frk-tappning. Den ser fin ut på bild – skall titta i verkligheten också.

En perfekt nyhet för alla oss som frossar i ljus denna årstid. En påminnelse om det viktiga i att återvinna – Format/Inreda.com.

Hemtex fortsätter att satsa på att lyfta fram design i sitt koncept. Nu finner man bland annat brickor av svenska Rotor och jul i samarbete med Design house Stockholm.

Och H&M bjuder upp till partaj för hela familjen.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

9 comments

  1. Härligt svep, som vanligt. Florence nya album har klickats hem och leverans är på väg, hoppas det är lika bra som den förra.\n\nFinfin helg önskar jag dig!

  2. Åh vad jag gillar dina fredagssvep, de hör fredagen till lika mycket som tacos ;)\n\nHar du sett de fina värmeljushållarna i mässing på Hemtex? Även de framtagna av Design house.\n\nHa en fin fredag och trevlig helg!

  3. Trevlig helg! Fint svep som vanligt!\n\nJag gillar Hemtex samarbete med Design House. Jättefina julsaker, tyvärr var den kvoten redan fylld med råge för min del 🙂

  4. Härligt inspirationssvep denna fredag med. Åhléns försvann från vår stad, men kommer tillbaka nästa höst igen. Det känns dock lite långt att vänta så kanske måste jag leta upp en annan stad och ta en närmare titt på den svarta klänningen. I år är det mycket blusar och klänningar och tunna tyger och jag trivs. Ett mode för en tant helt enkelt. :)\n\nHa det fint du med!\nKram.\nLina

  5. Härligt svep och visst är det skönt att ge bort en get?! Våra barn jublade förra året när vi gjorde just det, så det får bli en favorit i år igen : ) Fina fina Oates, Blonde och Mulvaneys på väg i detta nu till min brevlåda, längtar! Ha en riktigt bra helg och tack för fin bloggvecka,\nMalin

Leave a Reply

Your email address will not be published.