Utvalt av Anna och Henrik: Badkläder

De glassiga månadsmagasinen är fyllda med badmode och jag är totalt ointresserad. Om det är något som jag inte lägger några stora pengar på så är det badkläder. Jag sitter fast förankrad i skuggan under vårt stora strandparasoll. När jag badar gör jag det i en klassisk svart baddräkt som hänger med år från år. Med barnen är det dock något helt annat. De fina badkläderna från förra året är urvuxna och nya behöver inhandlas. I dag vankades det shoppingtur med morfar och mormor.

badkläder copy

Förra året var det jag som köpte badkläderna a la preppy amerikansk östkust. I år blir det dock much is more med superhjältar och prinsessor. När barnen själva får välja blir det detta. Henrik köpte sig ett par badbyxor med Spindelmannen och Anna shoppade en bikini med Den lilla sjöjungfrun. De känner sig definitivt redo för beach 2007!

Leave a Reply

Your email address will not be published.