Överraskningar

husarresten

Annas vattenkoppor torkar och Henrik har fortfarande inte fått några prickar. Det är nog inte dags att ropa hej riktigt ännu, men det känns ändå hoppfullt. Husarresten består dock och jag har gått in på reserverna i mitt överraskningsskåp. Barn och mamma som tvingas vara inne – nu på fjärde dagen – är en sådär kombination. Dagens tips från husarresten blir därför att ha ett litet lager med små överraskningar på lut i ett skåp. På Ica Maxi hittar man ofta små brevpappersset, målarkit och annat i den genren som kostar från en tia. Jag brukar även hålla utkik på Åhlens när de säljer ut sina pappersvaror inför säsongsbyten. Här hemma är det alltid säsong för småplock.

Nu sitter barnen vid sitt skrivbord (som i går var belamrat med grejer som vanligt) men nu är snabbstädat. Två stycken brevpapperset a tio kronor väntas hålla dem sysselsatta en liten stund i alla fall. Med hopp om en koppfri tillvaro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.