Inspiration: Preppy Boy

preppypojke copyklippt1

Detta är en klassisk stil som alltid ligger i tiden. Utgångspunkten är en pikétröja från amerikanska urpreppyn Ralph Lauren. Skorna – njut av det vita den nanosekund det varar i textilskor från Le Coq Sportif samt klassiska seglarskor från Rockport – kommer från Barnskoshopen. Andra stapelvaror för en Preppy Boy är skjortor, chinos, jeans, klassiska shorts, rugbytröjor, t-shirts, stickade tröjor, en kavaj till högtidligare tillfällen och en mjukare collagejacka. Tänk saltstänkt navyinspirerat och leta efter fynd hos de stora kedjorna. Detta är en stil där det oftast finns godbitar även till lägre priser.

preppypojke copyklippt

Kortärmskjorta från H&M, rugbytröja och randig stickad tröja från Lindex. Collagejackan kommer från Polarn och Pyret och kavajen finns hos La Redoute, liksom chinosen. De klassiska shortsen hittar man hos Ellos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.