Test pågår

Jag har fått förfrågningar om jag inte kan skriva lite om de produkter som jag köper. Det är inte alltid den där eftersuktade krämen blir så bra som man trodde att den skulle bli. I bakhuvudet får man ha vetskapen om att upplevelsen av olika produkter varierar mycket från person till person. Man har olika behov, olika hudtyper, olika referensramar med mera. Med detta sagt kastar jag mig loss bland mina senaste nytillskott i badrumsskåpet.sminktest copy

Sara Happs The Lipscrub har varit mycket omskriven och min nyfikenhet triggades igång. Jag beställde Vanilla Bean från Hqhair. Produkten finns även att tillgå från svenska Satine. Tanken är att förstås att man skall skrubba läpparna mjuka med en liten dos av det finkorniga vanlijdoftande burkinnehållet. Jag vet inte. Jag kommer inte riktigt överens med denna produkt. Läpparna blir mjuka och effekten är att läpparna blir lite lätt förstorade efter användning. För mig känns dock produkten lite för rivig och lite för stark. Jag har kanske använt skrubben fem gånger och skall antagligen ge den fler chanser. Burken har dock stått i över en månad i skåpet och en blivande favorit hade jag garanterat använt fler gånger. Nja med betoning på nej säger jag för min del.

Jag testar just nu produkter från Dermalogica efter ett år med Ole Henriksen. Daily Microfoliant är en lätt ansiktsskrubb som kommer i pulverform. Genom att blanda pulvret med vatten får man en kräm med korn i. Även denna produkt har många anhängare och jag var mycket nyfiken på den. Även här blir det ett nja. Tanken är att man skall kunna använda produkten varje dag som en del i rengöringen. Till saken hör att jag börjar dagen med Sukis Lemongrass Cleanser (finns på ett antal svenska webbutiker) och den är en absolut favoritprodukt. Kanske blir behovet mindre av en skrubbprodukt på kvällen och kanske behöver jag en lite effektivare variant än Dermalogicas? Även här behöver jag nog använda produkten lite mer, men det är ingen ny favorit på gång tror jag.

En ny favorit är dock Poule de Luxe Lemon Pie från Crazylibellule & the Poppies. Parfymsticken finns även hos Accessora. Jag köpte ett giftset med tre stick i, vilket är mycket prisvärt om man vill testa. Anna smetade dock in läpparna med äpplevarianten i tron att det var ett läppglans, så äppledoften fick jag överdos av där. Pralinerna – nja. Citron är min grej helt enkelt! Och detta är en favorit som används mycket flitigt. Högsta betyg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.