Tidskriftsförvaring

tidningsforvaring-copy.jpg

Jag för alltid en kamp mot de ständigt växande tidskriftshögarna. Jag rensar, river ut och sparar, men snart är högarna där – igen. Min senaste insats är en korg som jag köpte på Cosas realisation. Ni anar tanken bakom. Nu står magasinen upp istället för att travas på varandra. Det är onekligen enklare att hitta bland dem, frågan är om det främjar rensning också? Ni ser – nästan fullt redan… Jag är dock hoppfylld, som vanligt när det gäller mina magasin!

Mina favoriter i högen just nu. Elle mat & vin, Sköna hem, Costume, Elle Interiör, Vogue Uk, Family Living och barnens Bamse.

9 comments

  1. Ja även jag är storkonsument, och högarna travar sig verkligen i hemmet, både här och var, och mest överallt just nu. Rensning stundar och bra förvaring önskas hett. Det är väl 10 års preskribering även på tidningar väl?? ;)//M

  2. När jag handlade på en regning midsommardag och skulle “utrusta” familjen med tidningar så blev det; Julia till 12 åringen, Kalle Anka till 10 åringen, Tom & Jerry till 6 åringen, Family Living till mig och (hör och häpna) Fantomen till maken! 😀

  3. Jag älskar tidningar. Prenumererade järnet på en mängd när jag var gravid. Men så föddes lilleman och TJOFF så försvann lusten att läsa. Eller tiden 🙂 Så nu är det bara Mama kvar… Family Living är riktigt schysst!

  4. Minks: Högar, högar, högar – jag ser inget annat än högar. Jag är drottningen av högskapande – tyvärr! Men jag har däremot lyckats slita mig från mina samlade årgångar av SKöna Hem. 1992 och framåt tror jag att det var. Ritsch, ratsch och frigjord plats i bokhyllan!Sofia: Det är min favoritbild på barnen, tagnen av en duktig fotograf här i staden. Jessika: Min käre make prenumererade på Fantomen ett bra tag, så jag förstår ditt inköp precis :-). På sommaren köper han några lösnummer ibland.Camilla: Tiden, ack den kära tiden! Mama läser jag också förstås. Den har ju så himla många bra grejer där om bloggmammor och semestergräl och annat ;-)!

  5. Sedan fem flyttar med papperskassar fyllda av Clic från 1987 och framåt har jag kommit fram till en brutal lösning till förvaring:Huvudet och webben.Kort dessförinnan finns en nedbrytningstid i en ganska generös tidskriftskorg i bambu vi köpt på Room. Där samlas allt ifrån Svd till dyra magasin för över 100-lappen. Den av mig och min fru som tar tag i tömningen till återvinningen får också favören att avgöra vad som ska slängas.

  6. Men oj så fint du har det hemma! Gillar din fotölj med mysig pläd och kuddar. Vilket fint foto som hänger på väggen. Smart tidningsförvaring. Jag inspireras…

Leave a Reply

Your email address will not be published.