Utvalt: Kragh Rosenberg winter 07

kraghrosenbergvinter.jpg

Danska Kragh Rosenberg är en av mina personliga favoriter. Nu presenteras den kommande kollektionen för vintern 2007. Mönstren är desamma, men färgställningarna är uppdaterade i en mer mättad färgskala. Det är grönt, lila, mycket i svart, en del i rosa och en del i den trendiga kombinationen mörkblått och svart. Jag har några väskor från sommarkollektionen och de används flitigt. Och med den där charmiga modellen lär de nog sälja en del flickkläder också!

signature

7 comments

  1. Camilla: Ja, de är så fina! Jag är tvärtom nu. Jag egoracar till mig själv – inte för att barnen är utan kläder ändå dock. Men de har inte för mycket som innan :-)!

  2. Ja, visst är det härligt med designers som vågar vara mindre barnsliga 😉 Jag håller verkligen med dig, jag gillar deras saker väldigt mycket.Själv räknar jag ned dagarna för fullt nu, nu är det “bara” en semester och sen 1 september öppnar jag min dröm för världen, det är otroligt spännande men också otroligt nervöst – tänk om ingen kommer att gilla mina alster?Du som är så bra på det här med kommunikation på internet – ge mig gärna några bra tips på hur jag ska kunna sprida mitt namn över internet (maila mig gärna).Härliga sommarlovshälsningar från ett mulet västkusten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *