Utvalt: Kragh Rosenberg winter 07

kraghrosenbergvinter.jpg

Danska Kragh Rosenberg är en av mina personliga favoriter. Nu presenteras den kommande kollektionen för vintern 2007. Mönstren är desamma, men färgställningarna är uppdaterade i en mer mättad färgskala. Det är grönt, lila, mycket i svart, en del i rosa och en del i den trendiga kombinationen mörkblått och svart. Jag har några väskor från sommarkollektionen och de används flitigt. Och med den där charmiga modellen lär de nog sälja en del flickkläder också!

7 comments

  1. Camilla: Ja, de är så fina! Jag är tvärtom nu. Jag egoracar till mig själv – inte för att barnen är utan kläder ändå dock. Men de har inte för mycket som innan :-)!

  2. Ja, visst är det härligt med designers som vågar vara mindre barnsliga 😉 Jag håller verkligen med dig, jag gillar deras saker väldigt mycket.Själv räknar jag ned dagarna för fullt nu, nu är det “bara” en semester och sen 1 september öppnar jag min dröm för världen, det är otroligt spännande men också otroligt nervöst – tänk om ingen kommer att gilla mina alster?Du som är så bra på det här med kommunikation på internet – ge mig gärna några bra tips på hur jag ska kunna sprida mitt namn över internet (maila mig gärna).Härliga sommarlovshälsningar från ett mulet västkusten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.