Regn

Jag är ingen soldyrkare, men denna juli får till och med mig att be om lite mer sol. Dagarna på stranden kan räknas på ena handen och det har varit mer regn än något annat. Nu behöver vi alla lite bättre väder, tack! Men innan dess får man satsa på att vara stylish när regnet envisas att komma!

regncollage-copy.jpg

PARAPLY:Jag är mycket sugen på att bli en glam mam med ett Birdcage paraply från brittiska Fulton. Barnen börjar att bli så stora nu, att paraply åter finns på agendan. Denna modell används traditionellt av kungligheter, så att alla skall kunna se även i dåligt väder. Jag har inte drabbats av hybris, men lite roligt är det! Hugade spekulanter kan vända sig till Sthlm Standard som även säljer via nätet.STÖVLAR: Ingen har väl missat Hunters übersnygga stövlar? Den trendiga glömmer de mönstrade stövlarna i klatschiga färger och satsar på sobert skotskt högland istället.VÄSKA: Henley i indigo är en av Mulberrys höstnyheter. Färgen är högaktuell i höst och mörkare blå nyanser finns i många varianter hos kedjorna.PARFYM: Nej, jag har fortfarande inte provat de hypade dofterna från The Library of Fragrance. Rain, kanske?SMYCKE: Min senaste förälskelse är Paula Hagerskans silverdroppe som jag köpte på realisation hos Unik Design. Mycket välanvänt i regn och i sol!

4 comments

  1. Snyggt collage! Väskan är snygg och färgen är bara sååå fin! Vill ha! Och när jag ändå är igång så tar jag gärna stövlarna och paraplyet också – man kan ju alltid drömma 🙂

  2. Jag är inte heller nångon soldyrkare – men lite värme skadar aldrig och jag skyr för tillfället paraply och stövlar, de har jag fått nog av! Sol, sol, sol och värme tack i denna sista semestervecka!

  3. Och jag älskar sol! Som tur är, har vi varit 3 veckor i Italien. Nu är barnen på landet med mormor och morfar, förhoppningsvis tittar solen fram där. Väskan är superfin!

  4. Annika: Tack! Ja, det är något med den där färgen – speciellt i kombination med svart. Drömma bör man, eller hur ;-)?!Lo: Hu ja, vilket väder vi har haft! Jag behöver ladda med lite sol och värme känner jag. Hoppas att Du får en riktigt fin vecka med lite sol i alla fall!Sara: Lyckos dig! Italien låter aningen mer lockande än trist svenskt juliväder! Visst är väskan en riktig pralin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.