Sol

Det verkar som om familjens sista samlade semestervecka kommer att inledas med sol. Vi har inte varit på “vår badstrand” på hela sommaren. I dag är det dags. Korgarna skall packas, de blå ikeabagarna skall fyllas med handdukar och spindelmannenbadisar och en och annan tidning skall medtagas till mamma. Det är många som återvänder till arbetet i dag. En del av mig längtar tills det är dags för mig också, men denna dag känns det helt okej med lite ledighet kvar. Jag hoppas att Ni alla får en fin dag – på stranden eller kontoret!

(Bild: HBO. Jag har ingen solhatt, men annars är jag Miranda på stranden. Under parasoll, gärna med en del kläder på mig och ungefär lika solbränd…)

5 comments

  1. Här är det kontoret. Attans. Men tidig hemgång tror jag. En liten tår har jag hunnit med också – när Margateta Strömstedt skriver att hon vill stoppa in sina barn i magen igen, föda dem och vagga dem. Tiden med dem är så kort, så kort. Så känns det idag för mamma Sara med separationsångest efter semestern: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=677394

  2. Sarong och solhatt är helt klart grejen som gäller 🙂 jag laddar inför Rhodos!Jag trökar åter på arbetet. Känns ja helt enkelt OKUL! //M

  3. Ja idag är det fiiint väder ute och jaa… jag skulle också ta på mig en solhatt och tjockt lager med kräm för annars blir jag kräftlik:)Ha en fin dag.Mvh Lallis

  4. Låter härligt! Och jag ligger alltid utanför parasollet – att känna solen på huden och höra havet klucka är så underbart! Fast med tre barn är det sällan jag hinner ligga och drömma mig bort längre, tyvärr… 😉

  5. Sara: Tänkvärda ord! Det går sannerligen snabbt. Ibland tycks tiden stå still, men i ett efterhandsperspektiv kommer denna tid att vara en litet utsnitt bara. Roligt att höra från dig! KramMinks: Bra det ja ;-)! Vi vita skönheter må hålla ihop!Lallis: Haha! Det är samma här ja. Sara: Lyckos dig som tål solen! Det gör icke jag, så jag får snällt hålla till under ett parasoll. Tiden är ganska begränsad som sagt – med eller utan parasoll ;-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.