Sommarflicka

rosasommar-copy.jpg

Ack, jag hade en nästan likadan när jag var i Annas ålder. Nostalgifaktorn inför den rutiga klänningen med vitt band och rosetter är således mycket hög. Det är sista rycket nu för Anna och storlek 128 i den stora kedjans kläder. Stilsteget upp till 134 känns inte alldeles bekvämt, så det gäller att passa på medan det går. Anna tycker lika mycket om klänningen som jag, vilket sannerligen tillhör ovanligheterna numera…

Hasbeens retroträskor har blivit mycket uppmärksammade och finns även i barnstorlek. Anna tjatar ihjäl mig om klackskor. Jag är dock inte helt säker på att träskor kvalar in i det konceptet. Det är kanske bättre att jag satsar på ett par till mig själv? Snygga är de, det är en sak som är säker.

Efter ännu en sjukvecka, är det bara att se framåt mot varmare dagar. För de kommer snart, eller hur?!

Klänning från H&M och träskor från Hasbeens.

signature

13 comments

  1. Klänningen är jättefin och kvalar hem hos både mig och flickorna. Förra året missade jag HMs fins prickiga retorklänning – den hann ta slut – så i år får jag väl skynda mig. Vad gäller klackskor så är det nixpix för både flickorna och mig. Jag vill inte att de ramlar och slår ihjäl sig och för egen del är det inte riktigt mig grej – jag är lång så att det räcker, dessutom blir mig gångstil minst sagt skum i klackar.

  2. Lo: Jag skall också se till att klicka snabbt denna gång! Anna hade träskor förra sommaren och trivdes bra i det. Jag håller med om att klackar inte är idealt för små fötter. Annas föreställning är några finskor som en flicka har på skolan. Det är abret med träskorna för min del också. Även jag är ju redan lång och går nästan aldrig i höga klackar. Jag tycker jättemycket om skorna rent estetiskt, men det återstår väl att se om jag adderar de centimetrarna till mig själv 🙂

  3. Tänk jag minns att jag tyckte precis samma sak. Steget från barn 122/128 till 134 var gigantiskt. Nu när hon är 10 år och har storlek 146 har hon växt in i storlekarna och stilarna bättre!Och ja klänningen är underbar och det skulle min 10 åring också tycka!//M

  4. Det kommer absolut varmare dagar:)Jag är själv barnsligt förtjust i Dockstas slippers Gunilla. Eftersom jag aldrig lärt mig att gå i klackar eller träskor som för mig är jättehöga passar Gunilla utmärkt!Fast för en liten tjej ter sig nog Hasbeens helt oemotståndliga.

  5. Åh, klänningen var verkligen jättefin. Ska kolla i butik efter den, har alltid problem när jag beställer från HM på nätet, saker tar slut (fast de finns i butik) och det dröjer många veckor innan nåt öht dyker upp.Träskor känns också väldigt nostalgiskt, de där skulle jag kunnat döda för när jag var i den åldern så jag kunde ha 128 cl i klänning 🙂

  6. Åh! Förra sommaren skrattade mina arbetskamrater åt mig när jag hade träskor på mig. Skrattar bäst som skrattar sist! Ska ha dem i år igen så får vi se vem som skrattar då! 😉

  7. Så urgulligt!!! Åsså de fina träskorna till. Mmmmmm … ja, nostalgikänslan är verkligen i topp. En annan hade också liknande sommarklänningar. Det går igen :-)Ha en bra fredgsakväll! //Märit

  8. Åh va fina…Vill ha skorna själv.Och hörreni, långa snyggingar – klart ni ska ha högklackat! Jag är en kortis (161½), och tycker det är ursnyggt med långa tjejer i klackskor. Alla långa tjejer borde se till att sträcka på sig. Kom igen, ni är ju helläckra! Allt annat är ren avundsjuka & förtal från kortisar (av båda könen). Dumpa ballerinorna den här sommaren och sträva uppåt! Sätt näsan i vädret och njut av beundrande blickar istället!

  9. Min stora (oh well) tjej har den i rött! Fanns inte i rosa då när jag beställde, men allt annat hon har i garderoben är ju rosa så den kan vara kul att bryta av ;)Riktigt somrig ljuvlig klänning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *