Fototriss: Vatten

Det är en grannlaga uppgift att gå genom semesterbilder. Jag intalar mig att det skall bli annorlunda denna gång. Jag skall vara duktig och spara alla på den externa hårddisken på en gång. Jag skall bränna ut fotografierna på en CD. Jag skall fixa med dem nu när de känns aktuella. Jag skall beställa kopior och montra in dem i album. Tja, hoppet är det sista som överger en…

I väntan på mirakel, hakar jag på veckans Fototriss som är vatten. Och vattnet är i högsta grad närvarande på Gotland. Det är det stora havet och den lilla sjön. Det är jakten på abborren som slår ute vid bryggan. Det är den sandiga och blöta strandfilten. Det är de ilskna regnskurarna. Jo, vi åker nog tillbaka nästa sommar också.

vatten-copy.jpg

vatten2-copy.jpg

vatten1-copy.jpg

21 comments

  1. Välkommen hem och tillbaka på nätet! Ser fram emot fler fina och inspirerande inlägg från dig under hösten! :)Jag vet precis hur det är med foton, själv har jag just sent omsider upptäckt Adobe bridge och det är ju ett perfekt verktyg för att få ordning på sina bilder! Och en extern hårddisk är äntligen införskaffad så nu är det backup både på disk och cd som gäller (efter att bara ha haft på vår döende pc ett tag…)Ha en fortsatt fin sommar – än är den inte slut! Kram från Norge

  2. Underbara gotlands bilder! Och vem kan motstå att åka tillbaks dit 🙂 jag borde också ta tag i alla bilder som ligge rpå datorn. Man har ju inte varit vidare duktig på att göra backups :/ Fy.

  3. Vilka härliga bilder! Har också hur mycket foton i datorn som helst, som väntar på att sorteras, brännas och framkallas. Men på något vis så skjuts det på framtiden hela tiden. Men det hänger ändå över en, så kanske skulle man ta tag i det, för att bli av med detta lilla stressmoment.

  4. Tre verkligt läckra bilder tillsammans. Vilken fin stämning du fått fram och det är svårt att välja någon favorit…men jag väljer två till slut. Den första och den sista. De är verkligen jättefina…

  5. Underbara bilder! Jag har också sama ambition, varje år… Nu har jag börjat lägga in dem på Picasa och hyr utrymme där, så att jag kan skjuta upp att redigera och sortera bort. Praktiskt? För tillfället, men inte i längden, när det svämmar över av kort. 🙂

  6. Du vet väl att du kan göra färdiga fotoalbum direkt på nätet och få som böcker? Det blir riktigt bra, och du slipper sätta in själv i album. Den biten kan ta LÅNG tid, varav den längsta är att gå och dra på det…Själv har jag börjat med scrapbooking – ack så kul!

  7. Haha, I see what you mean. Är likadan själv… De bilder du visar är ju suveräna. Så härligt! Mer sånt! Nyfiken på Gotland. Kanske blir G-land nästa år för min del. Detta året var vi på grannön…

  8. Tack för bra Gotlandstips! Fick en härlig vecka på Gotland nu i sommar och besökte flera av dina tips! ..och tack för en bra blogg!/Anna

  9. Vad härliga bilder! Tack… vad kul att du tycker om mina bilder. jag som också tycker dina är underbara! Det är så härligt att titta på andras bilder och se på andra vinklar.. eller sätt att fånga det på. Det sista kortet här tyckte jag var underbart!Hoppas att du får en härlig dag i regnet (här regnar det som sjutton idag..!)Kram

  10. Välkommen hem från semestern! Vilka fina bilder du har tagit! ja man borde vara bättre på att fixa med sina kort!Trevlig kväll/ Annelie

Leave a Reply

Your email address will not be published.