3*smått

plock12maj-copy.jpg

3*smått: – Ida Form presenterar grafiska tryck och illustrationer till hemmet med ett stort urval till barnrummet. Här finns ting för dig som vill ha något riktigt färg- och mönsterrikt på väggen, men även mer minimalistiska alster där orden står i centrum som i God Morgon Solstråle som blir mitt val i butiken. – Gunila Axéns Moln har blivit något av en modern bästsäljare sedan relanseringen. Nu återkommer mönstren Lejon och Gåsmarsch på bäddtextilier till de små hos Russinnet. Lejonen finns även på större örngott. Grr. Jag gillar. – Ni har väl inte missat Gruffalon? Den klassiska brittiska figuren firar tioårsjubileum i år. Vi läser böckerna om och om igen. I vår har det även kommit en pysselbok och en målarbok. Det finns även en del för utskrift  på Gruffalons hemsida. Vi hjärtar Gruffalon.

6 comments

  1. Fina saker! Men jag tycker att Ida Form känns som en kopia på Isa Form, som har funnits i flera år. Man ser fler likheter än skillnader, om inte annat så är det väl konstigt att välja ett så lika namn. Trist.Men din blogg är toppen! Läser den varje dag!KramAnneli

  2. Ja, BU för copycats (IdaForm). Konkurrens i all ära, men härmapor är något annat. Isa är ju originalet.TACK för bästa bloggen!

  3. Anneli och Marie: Först – tack för fina ord om bloggen! Jag blir jätteglad! Sedan – svårt vad som är copycat och vad som är inspiration i en del lägen. Det är möjligen upp till var och en och bestämma sig för vad man gillar och vad man vill satsa på. Isa är urduktig, inte tal om något annat och har med sin framgång säkerligen fått även andra att satsa på sitt skapande. Jag fortsätter att rapportera om stort och smått som kommer upp bland kreatörer och ting :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.