Premiär

gloggpremiar.jpg

Nu har jag köpt årets första glögg. Det må bli premiär för smuttning i kväll. Man behöver alla föraningar om ljus i detta kompakta grå. Vi var även på det stora varuhuset. Det var urplockat i julsortimentet redan. Jag hade siktat in mig på några godbitar, men icke då. Samma sak med Henriks vinterjacka. Leveransförseningar. Förra veckan kom den… Nästa år är det jag som beställer jackor under högsommaren. Och bevistar IKEA:s jul aningen tidigare då :). En ynka vit Snöstjärna av Anne Nilsson stod kvar och den fick jag med mig hem. Fint nog så. Smutt!

9 comments

  1. Mums, här dricks det mycket glögg förtillfället! Fint fynd du gjorde då, ibland är det så trist när ett stort varuhus som Ikea har slut på saker redan:S Själv har jag shoppat på Lindholms idag, där var sakerna sannerligen inte slut än ha ha;) Vinterjackorna köper vi tidigt här, känns konstigt men som sagt bättre ha lite tidigt än ingen när det är dags!Hoppas du mår bättre med med en dos antibiotika, stor kram Mia

  2. Köpte två gröna, den mindre varianten och använde de till hyacintglas. Vita hyacinter i och fick så fick dom bli kompis med gröna kivilyktan. Så stylish!

  3. Här ska det också smuttas glögg!Fick med blossas glögg från Ica idag….mums! Tänk att kläder och även Ikeas julsortiment redan är urplockat, jag som siktat in mej på den vita snöstjärnan. Hoppas den finns kvar på Ikea i Jkpg!tina

  4. Blev inspirerad av ditt blåbärsris i vas så nu har jag det med på bordet! Snyggt och enkelt! Glögg är inte fel i en tid som denna. Kan rekommendera dufvenkrooks nya Chili och chokladglögg om du gillar lättvinsglögger.

  5. Jag panikköpte lite julgrejer på det stora varuhuset för några veckor sedan – redan då var det tomt på hyllorna. suck. I dag kom mitt först julblogginlägg och snart korkar jag också upp glöggen. Mums!

  6. Va, redan utplockat!? Jag var på Ikea i mitten av oktober och då hade de inte ens plockat fram julsakerna. Jag som trodde att de började sälja julpynt i september, men inte i år…

  7. Här har det också smuttats på glögg ikväll. Dina amarylliskrukor är så fina! Jag har själv siktat in mig på en kruka, har t.o.m. varit och klämt på en (nåja, en 2 sekunders blixtvisit i dyr möbelaffär med man och barn… snabbt in, snabbt ut, innan någon hinner slå sönder något i butiken). Men det fanns mest rött, så jag får snällt hoppas att det kommer in en ny leverans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.