Konst

14januaritavla-copy.jpg

Ja, vad säger vi om detta? Onekligen har vår tvättstuga/groventré/panncentral fått sig ett lyft. Anna satte upp sin tavla med bästa grejerna som tidigare suttit i korridoren på skolan. Här behöver man inte klura på spikar och hängningar hit och dit. Det är bara att trycka dit med gummigutta. Chips och paket denna gång. Nästa tavla skall det stå mamma, pappa och Henrik på. Och ännu ett vilande projekt. Här är det meningen att det skall bli en arbetsskiva på tumlaren och tvättmaskinen samt ett skåp ovanför. Jodå. Någon gång. Blir det säkert så.

10 comments

  1. Vilken härlig färgklick!Jag har också en dotter som förgyller vårt hem med konst. Det kan inte bli mer orginellt och personligt. Snyggt.

  2. Mycket bra idé med tvättstugekonst! Det blir mycket konstnärligt som kommer hem från 2-gluttare-tjejer. Jag har en oxå!KRAM!

  3. Vilken bra idé det där med vardagen. Jag fotar ganska mycket varje dag i hemmet också, men mitt stora problem är att få upp dem på bloggen. Därför har jag börjat lägga upp från min mobil för det är så enkelt. Det är ju inte samma resultat som om man tar med en annan kamera, men jag tycker det funkar. Men varje dag lägga upp en bild… Bra gjort om du orkar hålla i! Jag tror jag ska försöka hänga på!

  4. Underbart! Vilken bra idé!Vi har våra barns alster i vår groventré. Det är bilder som får en dyster dag att leva upp. Man är tvungen att le.Jag tycker mycket om din idé att hitta saker i vardagen att fotografera och dokumentera. Jag har själv precis börjat blogga, så jag är lite sugen på att försöka hänga med jag också.

  5. vilken underbar tavla! Tänk om man kunde få vara så barnslig resten av livet! Inte illa att behålla lekfullheten om inte annat!KramKlara

  6. Alla: Tack för era kommentarer! Fördelen med projektet är att man liksom måste verkligen se genom dokumentation och att genom att skriva några ord om dagarna. Stort och smått och väl värt att bevaras genom ord och bild. Och det är en sporre att försöka sig på något litet varje dag på bloggen, för då blir det verkligen av. Som jag har skrivit tidigare, mycket familjedokumentation hamnar privat direkt, medan annat hamnar här. Det är bara roligt om fler hakar på!

Leave a Reply

Your email address will not be published.