Rosa

thinkpink-kopiera.jpg

Den rosa månaden har dragit igång. Jag har inte köpt årets band av Liselotte Watkins ännu, men det lär jag göra när tillfälle ges. Jag tycker att årets variant är väldigt lyckat. Jag, liksom ett antal andra bloggare, har fått ett exemplar av Mio:s Rosa kudde. Den rosa sidenkudden Dupion kommer med en liten extra kudde som påminner om det obekväma faktum att en av nio kvinnor i Sverige drabbas av bröstcancer. Kudden kostar 169 kr i butik och då går 69 kr till Rosa Bandet. Det är en riktigt fin kudde, så är man ute efter något liknande till soffan så är det således läge att slå till nu och göra lite gott samtidigt.

Eget fotografi tillsammans med pressbild av Rosa Bandet (foto: Melker Dahlstrand).

stay-kopiera.jpg

PS. En klassisk tryckare denna tisdag. Jag tänker på mellanstadiedisco med pysande ballonger. Man kanske skulle ta en svängom på köksgolvet i kväll :)?!

One comment

  1. Den här kampanjen är så viktig och det är så fint att man kan stödja, i smått och i stort. Cancer är en lömsk sjukdom och den kommer att drabba oss alla, på ett eller annat sätt, vi själva eller vår omgivning. Nya siffror visar att var 4:e svenska kommer någon gång i livet få ett cancerbesked. De allra flesta blir friskförklarade, men forskningen behöver all hjälp den kan få.Ja, jag kan prata i evighet om detta. Ett viktigt ämne som både drabbat och berört mig. Fint att du la upp kudden, bandet och lyfte ämnen på din blogg. Och Tack för påminnelsen, jag ska genast köpa bandet och leta upp allt “rosa” som kan bidra.Förlåt om jag blev ”mörk”… Önskar dig en fortsatt fin dag!Kram Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published.