Tisdagstema: Sommarbord

22tisdag5blogg-kopiera.jpg22tisdagblogg-kopiera.jpg

I dag dukar jag upp tea for two på min innergård med flädersaft, scones med citronkräm och chip cookies. Ljuv sommarstämning med de vackraste blommorna.

22tisdag4blogg-kopiera.jpg22tisdag3blogged.jpg

Bidrag till Fabrikens tisdagstema. I dag är det sommarlov för oss fabrikanter. Jag vill passa på och tacka Annaleena och Camilla för allt deras arbete med Fabriken och att jag har fått gästblogga där. Jag ser fram emot en spännande höst med nya utmaningar!

signature

18 comments

  1. Lovely! Helt underbara bilder! Och det kan inte bli mer sommarbord än så.Jag känner för att logga ut och komma över på studs! 🙂

  2. Mer sommarfint än så blir det inte! Här får vi inte alls ihop till något sommarbord, tyvärr. Det blåser ute, flädersaften är slut och några varma scones doftar inte. Kan man trolla sig till Linköping tror du? Haha.Underbara bilder! Du kan du!Kram.Lina

  3. Fantastiskt härlig sommarkänsla du fått till. Den översta bilden skulle lätt kunna vars ett bokomslag. En bok jag skulle köpa bums! Ha det gott och hoppas det smakar.

  4. Vackert!! Första bilden är ju ett bokomslag (hmm känns som om jag skrivit så förut till dig)! Gult, svart, vitt… Ljuvligt. Kram //Petronella

  5. Underbar sommarkänsla som strömmar ur varenda bild! En känsla som jag tar med mig in i sommaren som har börjat på allvar här hemma nu och flädersaft, scones och Höganäskrus “ticks all the boxes” för mig. Sköt om dig och njut av din sommar Weronica!Kram Lotta

  6. Väldigt fina bilder på en vindstilla gård, vilken lycka 🙂 Här på västkusten blåser det och temperaturen ligger runt 15 °. Mina växter lider i blåsten och ser allmänt ledsna ut. Jag flyttar runt krukorna och får ta ner amplarna lika fort som jag hänger upp dem. Tröttsamt! Planterade en New dawn i höstas men det verkar vara något odjur som kalasar på den för bladen krullar sig. Annars växer det så det knakar i rabatterna och jag väntar på att alla vallmoknoppar ska slå ut. I morse när jag powerwalkade i mina nya shape ups hörde jag göken gala. Härligt!godnattkram

  7. Hurra vad fint Weronica!Det är så krispigt, så vackert, så somrigt så jag nästan glömmer av allt annat jag tänker på just nu. Du blir minsann grymmare på foto för var bild du tar, var ska detta sluta…Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *