Sweet Saturday

24chokladblommatext.jpg

Några lördagens hos mig.

* Fulladdad med förförisk text från blomsteraffärernas flygblad – på plats nada. Men i ett hörn stod den. Den största chokladblomman som jag har sett till ett fördelaktigt pris. Om jag kunde motstå den? Såklart inte.* Mina Docksta har varit fullständigt borta. Jag har letat överallt. Helt plötsligt dök det upp en påse i groventrén. Där stod de, höstbortförda av min man. Som inte kom ihåg att han ställt dem där. Nu på min fot igen.* En liten present i en oglaserad kruka från Sturehof. Fin, fin som en boning för den sista pelargonsticklingen.* Nu skall jag bota min deckarfobi och ge mig i kast med lord Peter Wimsey och Harriet Vane. Kan tro att jag blir förförd.* Och så helgens themesong för Anna och mig. Jag hade helt missat storyn bakom. Fint är det när han drar på i refrängen.

Ha en fin lördag!

8 comments

  1. Vill genast ha en chokladblomma! 😉 Så fin! Lycka att hitta “borttappade” favoriter! Ha en fin lördag bästa Weronica!

  2. Hej! Vi är två sjung glada tjejer som har startat en blogg ihop och vi skulle vara hjärtligt tacksamma om du kunde titta in på våran blogg singsisters.blogg.se och kanske säga vad du tycker 🙂 Kramar!

  3. Måste nog ha en chokladblomma….det förstår jag nu! Så vacker! Härligt att ha Docksta på foten igen….jag slängde mina gamla, så på önskelistan står ett par nya.trevlig lördag till dig!underbart vacker text och musik!kram

  4. Åh jag blev med chokladblomma idag jag med – min allra första!Din såg fin ut!Och tjusig väska på tjusig tjej i förra inlägget! :-)Fin lördag!

  5. Skönt att dina Docksta dök upp tillslut . Nu den här årstiden vill man ha något snabbt att ta på sig då det är ett ständigt spring in och ut. Jag har placerat träskor vid varje altandörr , men det är inte alltid de lämnas tillbaks. Igår blev jag också med en oglaserad Sturehofs kruka . Vi tog en snabbis ut till Tina och alla hennes underbara krukor. Just nu planeras det för en fuschsia ( hmm rättstavat?)utställning , som säkert blir jättefin!Mitt lilla altanvägg-projekt fick nu en väggkruka , måtte den en dag komma upp också!Vilket prakt exemplar till chokladblomma du fick tag på. Innan jag såg dom hos dig hade jag faktiskt aldrig hört talas om den . Fortsatt Sweet Saturday!

  6. Du har helt klart gjort mig jättesugen på den där chokladblomman! Hoppas, hoppas jag kan hitta den någonstans – inte sett den ännu i någon butik här. Tack för musiklänken, så vacker. Fortsatt fin helg!

  7. Docksta ja… misstänker startkt att det manliga släktet finner dem en smula osexiga, får gliringar för mina grå…

  8. Shit, shit, shit. Vilken röst han har och vilken kärlekshistoria. Tårarna bara strömmar utför kinderna. Tänk vad kärlek kan överbrygga om den bara tillåts att växa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.