The best things in life are free

 

Jag vaknade först av alla i dag. 05.45. Hög av förälskelse i vårt hem. Frukost ute på innergården i morgonsolen. Hög av det med. Och så kom barnen i filtar    Nu är jag möjligen redo för att fortsätta med tvätthögen :)!

signature

15 comments

  1. Välkommen hem:)\r\nMan ser lite nya ting där ja;) Ja jag siktar mot Fide jag med nästa vecka, ska bli roligt jag har ju aldrig varit där och de tre ting jag har fått av min gotlänska vän från Fide Fajjans glädjer mig varje dag, så det blir absolut till att spana in:)\r\n\r\nHa en fortsatt fin dag!\r\n\r\nKram\r\n

  2. Välkommen hem Weronica!\n\nJa visst känns det så när man kommer hem från sommarsemester! Man ser på sitt hem med nya ögon och är så laddad med energi för att påbörja massa nya hemmaprojekt.\n\nJag är hemma och jobbar i en vecka, de två senaste kvällarna har dock ägnats åt att få till trädgården igen efter nästan fyra veckors frånvaro. Oj vad det gror, hjälp!\n\nMysigt med en morgonstund för sig själv innan barnen kommer trippandes. Ha en fin dag!\n

  3. Visst är det så. Havet och kärleken och en sommaräng och lite mera kärlek… I can go on forever. ;)\n\nMen de däringa färgglada brickorna är ju fina också, även om de, oftast, inte är helt gratis!\n\nDrunkna nu inte i den där, ständigt växande, högen – så är du snäll.\n\n/helena

  4. Välkommen hem!\n\nVisst är väl det, det bästa med att resa, att få komma hem.\n\nÄr det Grythyttan möbler? \nJag känner inte igen underredet på stolarna 🙂

  5. Tack för alla era hälsningar! SKÖNT att vara hemma igen – och skoj att ha samlat lite inspo för att blogga :)\nLiselotte: Det är gamla grejer från femtiotalet. Det är inte the real thing, men fint ändå :).

  6. Fantastiska bilder, som alltid. Men mest berörd blev jag ändå av att du är så förälskad i ert hem. Jag skulle verkligen önska att jag kände detsamma för vårt hem. Eller att jag någon gång i framtiden får känna så för någon (permanent) bostad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *