Casual Autumn II – 2011

 

Veckans modecollage går i gråtoner. En basicstil som lätt hottas upp med detaljer. Här syns exempelvis en snackis inom armbandsfloran – Monos armband som bland annat finns hos Kyssjohanna. Det är handgjorda armband som syns på fler och fler ställen. Och varje färg har ett budskap. Det lila är symbol för stillsamhet, värdighet och självkänsla. Jo tack, det kan vi väl ta nu i höst.

Jacka och byxa från H&M.  Fin kortare tröja från Lindex. Klassiska boots från Clarks/Nilson och pashminasjal från My Pashmina. Väskan har min mammma. En klassiker det med.

signature

9 comments

  1. ÄLSKAR dina collage W!\nHmmmm, nu blev jag inspirerad till väskan då jag fortf inte vet vad jag ska köpa för Tennet-presentkortet…

  2. Blir alltid så inspirerad av dina collage! Armbanden hade jag inte sett tidigare, måste utforskas! \n\nSå mysigt med allt höstmode som kommer nu. Måste pausa inköpen lite dock, idag inhandlades ett par dyra stövlar….

  3. Du är fantastiskt duktig på att göra collage. Fattar inte hur du får till det !!\nMånga skönt snygga kläder du hittat !\nJag tar rubbet !! ; )

  4. Vilket fint collage! Jackan var supersnygg, bättre än Barbour som jag provade och såg ut som en påse köttbullar i. ( det måste ju då vara fel på jackan, inte mig…) Fina bilder också från Ulriksdal, vad blev det för ros? Må så gott,\nMalin

  5. Hej Weronica\nVilka fina collage du gör och tack för att du la upp just det här armbandet, jag har letat som en galning efter just det. Jag råkade se de på en blogg för längesen men visste inte vart det var ifrån och nu vet jag…tack så mycket! Nu kommer min syster att få en fin födelsedagspresent 🙂 Ha det fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *