3 comments

  1. Tack för en välskriven recension. Många bra ord! Vår 10-åring har varit HP-tokig det sista året, och vilken läsglädje det blir när hon plöjt alla böckerna! Nu läser hon om dem ett varv för att njuta av dem lite lite till. \nHa en trevlig helg!

  2. Så duktig du är! Du syns lite varstans just nu. verkligen kul!\n\nHarry Potter alltså. Min sambo har läst alla böcker så de står alltså i bokhyllan men jag har ännu inte kommit igång. Jag ska gå in och läsa vad du skriver – jag kanske blir inspirerad 🙂

  3. DU skriver ju också precis så där, i din reflektion, -bara ett ord till! tänker jag fast timman är sen…\n\nJag känner igen mig i att INTE vara ett sci-fi-fan, egentligen, men ändå fastnade jag hårt i femmans \”Fringe\”. Det gäller att på något sätt få det otrovärdiga trovärdigt! Och så handlar det väl som alltid om författarens förmåga att levandegöra karaktärerna. Om man ska känna sympati för dem. \n\nTänker på att författaren/manusskrivarna till \”Dexter\” måste ha den förmågan i stora lass. Hur kommer det annars sig att man sitter som klistrad varje söndagskväll… och hejar på en massmördare!?! :)\n\nKanske skulle ge mig i kast med den där Harry ändå? Sent omsider. Hm. Har ju nyligen fyndat HC Andersens samlade sagor… kommer tid kommer lästid! \n\nSer fram emot kommande bokrapportering från Yourlife & Dig!\n\n/helena\n\nglömde säga att du skriver så fint om en läsupplevelse som engagerar hela familjen. Jag kan riktigt se den \”fuskbläddrande\” dottern framför mig. Känner igen mig! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.