Casual Autumn V- 2011

 

Om man får några penningar över när barnen fått sina vinterkläder, kan man ju alltid köpa något fint till sig själv. Min jacka denna säsong är definitivt densamma som förra året om man säger så :). Höstpreppy – klassiskt snyggt i alla väder.

Parkas In Wear/Ellos, jeans FRK/Åhléns, tröja som kommer in på Lindex i veckan, linne H&M liksom halsduk, armband Sofia Agardtson och Hunter short/Brandos.

signature

10 comments

  1. Gillar verkligen din blogg, så mycket fint o så bra skrivet!! Härhemma blir det också samma vinterjacka för mamman efter att ha ekiperat sonen för jag vet inte hur mycket…

  2. Det blir nog ett par korta Hunter i alla fall. Använder ju gummistövlar jämt när jag är hemma och då kan man väl likaväl se snygg ut.\n\nTröjan måste jag kika på likaså halsduken. Som om jag inte hade någon halsduken he he.

  3. Hej Weronica, du gör jättefina modekollage. Jag skulle bli jätteglad om du kunde ge tips på vad man kan ha på jobbet (business).

  4. Alla: Tack för fina kommentarer! \n\nMaria: Absolut. Det kan jag nog knåpa ihop. Jättekul att du önskar ett tema. Fortsätt gärna med det, alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *