Lycka i en box

 

Det var ett tag sedan jag scrollade näthandlarna i boxbranschen. Jag hade dille på att sitta och titta på TV-serier i boxformat ett tag, men den senaste riktigt stora cruschen var nog våren 2010 med Gilmore Girls som jag lånade av en vän. Nu fann jag en av de absolut bästa någonsin – Six Feet Under – till det facila priset av  495:- för alla fem säsongerna (99:- / säsong). Här skall frossas!

signature

7 comments

  1. Jag kan rekommendera \”The Good Wife\”, jag och maken sitter klistrade framför säsong 2. Finns att köpa för 170 spänn på amazon.co.uk

  2. Donnasandra: Riktigt bra pris!\n\nJenny: Aha. Jag tappade bort den serien på fyran. Började kolla och gillade, men sedan missade jag att troget följa. Kanske skall skaffa box där med då.\n\nSarah: Jag har faktiskt bara sett eposet en enda gång då det gick på TV som söndagsserie, så det kommer att bli galant att få se allt igen i den takt som man själv behagar!

  3. Dessi: Det skall sannerligen bli trevligt att se allt en gång till. En av mina stora favoriter jämte Sopranos. Och visst är det ett härligt sätt att se på serier. Man kan sluka i sin egen takt. Så gjorde jag med Mad Mens första säsonger. En helt klart annorlunda upplevelse än att gå och vänta på nästa avsnitt. Båda har sin charm iofs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *