9 comments

  1. Härliga funderingar även denna gång. Jag kan inte förstå att den har premiär redan i morgon (och varför den 14e och inte den 15e??) Funderar på att ta en eftermiddagsbio för mig själv och skicka man och barn till närmaste hamburgarställe – bra idé! \n\nJag är skeptisk, men har lovat att ge mig hän och försöka se filmen utan boken i åtanke. Största förlusten är förmodligen att man kommer sakna så mycket innehåll. En film blir ju så sällan (eller aldrig) så omfattande. Sen skulle det vara skönt med ett riktigt Hollywood slut – annars får jag nog ta en Resorb innan.

  2. Jag både vill och vill inte se filmen. Naturligtvis är jag nyfiken på om de lyckats fånga det magiska vänskapsbandet mellan Dexter och Emma, något som kan vara svårt att få fram i en film på en och en halv timme eller två. Samtidig vill jag inte bli besviken. Kanske behöver jag lite mer tid mellan bok och film, lite för att glömma känslan jag hade när jag läste.\n\nAnnars är min stora, stora besvikelse när det gäller bok som blir film \”Kapten Corellis Mandolin\”. Herregud, säger jag bara. Boken är en av de finaste jag läst och att sedan se den förstöras genom att casta Nicholas Cage som kapten Corelli. Blä och bu (och nu har jag egentligen inget emot herr Cage i sig, men för denna roll var han bara fel, fel, fel).

  3. Här en till som tyckte om boken.\r\nJag hoppas och tror nog att filmen liksom är minst \”tillräckligt\” bra, så att man inte irriterar sig på för många saker.

  4. Jag är nog sist att läsa den boken – har nyligen börjat och försöker stjäla varje stund jag kan för att få tid att bekanta mig med Dexter och Emma.\r\nDet tråkiga med att vara sist ut med en bok som många hyllar är att jag har enormt höga förväntningar. Vi får se om de infrias… Det ser lovande ut så här långt! Kanske blir det ett biobesök snart om läsningen når i mål!\r\n/Sara

  5. Jag är kluven till boken. Gillade på ett sätt, men kände mig besviken när jag hade läst klart. Det är sällan bra när något blir för upphaussat. Man tror att man ska få mer än man får… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *