Kalender 2012 II

 

Åh, sicken abstinens! Här har vi varit nätlösa hela dagen, vilket gör att fingrarna rör sig snabbt, snabbt på tangenterna just nu :). En urbncal för 2012 har det blivit och nu slog jag till på Noa Bembibres kalender  till mitt arbetsrum. Jag har varit bra sugen på den tidigare, men jag har inte kommit till skott. Nu högg jag snabbt dock, lite hög av att kunna surfa igen 🙂 Ha en fin kväll!

Rackarns snygga väggar vi kommer att få, Karin!

6 comments

  1. Skridskoänkan: Flyt i vågorna kör vi på – absolut :)\n\nKarin: 🙂 \n\nMia: Jag tänkte köpa, men kom aldrig till skott, men nu så. Jag siktar på 2012 då 🙂

  2. Elin: Jag är frilans, efter att ha varit hemma med barnen i många år. Jag börjar få en del stylinguppdrag, jag skriver lite och är grafisk kreatör med att göra collage och liknande – med mera 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.