9 comments

  1. Åh vad roligt och inspirerande det är att läsa din blogg! Har gjort det ett bra tag nu, och du har bidragit med många bra idéer och tips! Tack för det!!\n/ Din granne 😉

  2. Yippie! Då var det beställt en hel del vitt/silvrigt! Jag väljer bort rött i år igen. Får se när lusten till en röd jul återvänder! Om jag nu skulle lägga till en färg så är jag mer sugen på mörkgrönt, typ tallbarr, men än så länge är det ganska ont om julsaker i grönt..

  3. Sara: Japp, lite pumpor först bara, sedan är det amaryllisdags :)\n\nKarin: Kul att höra! Hej :)\n\nTina: Haha! More to come alldeles säkert!\n\nLisa: :)\n\nSofia: Kul! För min del blev det lite säckväv, linne och något rött. Grönt ser man inte så mycket av nej, men låter fint.

  4. Whynja: Julbelysningen? Jösses! Det måste jag se med egna ögon på höstlovet nästa vecka 🙂

  5. Kom förresten att tänka på när vi bodde mitt i staden och de monterade belysningen precis utanför vårt fönster. Då hade man stenkoll liksom 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *