Innemys

 

Jag skyller helt på den rödrutiga pyjamasen. Den fick mig liksom att falla över kanten. Eller något i den stilen. Jag kör kokong vilket fall som helst i denna grådisiga november. Känner starkt för att förflytta mig till snyggjul på brittiska landsbygden istället. Snart är det dags för min årliga titt på The Holiday. Då kommer jag alldeles garanterat in the mood.

Pyjamas från Åhléns liksom pläd och kudde. Tofflor och temugg från Indiska. Te från Tehuset Java. Numera en IKEA-klassiker – Björkefall. 

signature

14 comments

  1. Va glad jag blev när jag insåg att jag inte ens har sett den filmen …. jag litar blint på att den är bra när du säger det Weonika ;)\n\nVet du, jag är väldigt sugen på att haka på och skriva dagbok. Men kanske liksom inte officiellt på bloggen, eller…nja…vi får se!\n\nKram Tina

  2. Myspys! Men det där röda… jag var förmodligen alldeles julrusig när jag beställde myskitet i helrött förra året… kan säga att den inte har känts lika lockande att ta på sig resten av året :-D\nSamma julrus gjorde att jag köpte Ikeas \”Birgit\” bäddset – den har dock använts flitigt och är dessutom i riktigt skön kvalité (jag brukar vanligen inte gilla Ikeas bäddset).\nSå jag ska i år försöka att inte bli alltför förförd av allt det fina röda :-)\n\nThe Holiday har jag inte sett vad jag kan minnas, tack för tips!

  3. Tina: Det är en myspys film 🙂 En av mina främsta julfilmer tillsammans med Love Actually. Och Jude Lawe har aldrig varit snyggare än just i denna film. Klart du skall haka på! Jag känner mig styv i korken efter dessa två dagar. Sedan gäller det att tuffa på framöver också :)\n\nSara: Absolut – jag är på :)\n\nMrs b: Det är rödsäsong just nu, men jag är likadan – känner mig lite selektiv för jag vet att det går över. Jag köpte två rödrandiga kuddar från H&M Home för 49 kr styck. Det räcker gott för min del 🙂

  4. Åh, jag älskar The Holiday och ser den också en gång/år. Det är nog dags för mig snart också:)! Ibland snabbspolar jag vissa avsnitt för att verkligen njuta av de jag älskar!

  5. Ojoj, redan rödpynt? Jag håller mig teoretiskt till det vita vinterpyntet november ut. Dock har jag inte ens hunnit med det ännu…. Hmmmm, pelargonerna står fortfarande å skräpar och inga amaryllislökar är inköpta.\nJättefint kollage som vanligt!

  6. Live a lot: Myyyyys :)\n\nBoklusen: Ja, en enda gång är det som gäller för mig med. Lite ritual över det hela. Och jag skall nog vänta än några veckor för att ha kommit in riktigt i stämningen :)\n\nKarin: Så himla röd är jag inte ännu. Jag skyller som sagt på den där pyjamasen och sedan rullade det liksom på när alla affärer kör jul för fullt 🙂 Jag är som du. Vitt hela vägen och sedan lite tomtar och grejer vid advent. De röda amaryllisarna fick vackert stå kvar. Där är jag inte ännu. Men vita är på g, liksom tazetter som står och fyller köket med väldoft. Love it. Och jag bar ut de sista pelargonerna i helgen för övervintring, så så himla långt efter är du inte 🙂

  7. Tror jag måste inhandla pyjamasen så jag har något att ha på mig när jag ser The Holiday nästa gång. Älskar den filmen! Men jag ser den minst två, tre gånger om året. 🙂 Love Actually är också en favorit.

  8. Årlig dos av Holiday är nödvändigt, en av få filmer som jag köpt för att kunna mysa med när andan faller på. Nu i höstrusket känns den extra rätt!\r\n\r\nHärligt collage av mysiga bilder, tack för en känsla av höstmys när jag tittar in till dig idag!\r\n\r\nHa en bra dag!\r\n\r\nKram

  9. Mammaxtre: En perfekt skrotarpyjamas som det ser ut 🙂 Kusmiteerna är goda om man får tag på rätt smak, men här tycker man ju väldigt olika. Burkarna är som små karameller de med. En fin onsdag!\n\nHelenaL: Ja, vore den inte perfekt för julmysfilm :)?! Jag försöker hålla mig till en gång och göra lite ritual av det hela. Samma sak med Love Actually – endast en gång 🙂

  10. Pernilla: Den är så fin! Och Cameron Diaz och Jude Law är så snygga och hela den där brittiska miljön – man får inte nog helt enkelt nej 🙂 Kul att du gillade collaget! En fin dag till dig med! Kram\n\nCaroline: Ja, hela collaget skulle nog smälta in fint i den där lilla stugan 🙂 En film som man skulle vilja flytta in i liksom, bara för en dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *