Tio

I dag är det ingen vanlig dag. I dag är det Annas födelsedag. Hurra för dig älskade flicka!

 

Och det är väl i vanlig ordning alla mammors rätt att bli extra sentimentala dagar som denna. Att tänka tillbaka. Bli lite blöta i ögat. Jag läser min förlossningsberättelse och gråter lite till. Tänk att just du kom till oss.

 

 Det sägs att hela världen ryms i ett barns ögon. Nu förstår jag vad man menar, gumman. Vi har längtat så mycket efter dig, pappa och jag. Nu är du här hos oss och vi lever för dig. Det här är din berättelse och mammas och pappas om hur du kom till världen en mörk novembernatt. Där ute fortsatte alla att leva precis som vanligt, men vad de inte visste var att tiden stod stilla. Det var bara du, vännen, du och ingenting annat. Nu börjar vår resa, gumman. Du är världens finaste och pappa och jag älskar dig gränslöst. 

signature

16 comments

  1. Det kändes som att tiden stod stilla då jag läste dina fina rader, vilken text!\n\nVåra flickor är lika gamla, hurra för din fina idag!\n\n10 är stort. De blir liksom stora då de fyller två siffror, eller hur?

  2. Grattis till Anna och till er föräldrar! Så fint du skriver! Jag har följt dig lite till och från under alla dessa år. Hemma hos oss firade vi igår att vår tjej inte har sin 10 årsdag förrän 1/12. Det var nämligen den 20/11 som vattnet gick, 7 veckor för tidigt.

  3. Grattishälsningar till Anna. Nu har jag ju hängt med ett tag, och jag minns de första bilderna av \”mamma W:s dotter\” på bloggen… Så i sann tantanda tycker jag att tiden har gått fort och att flickebarnet har blivit stor. :)\n\nKram till mor och dotter.

  4. Å så fint!\r\nBöjer mitt huvud bakom skärmen för att kollegorna ska slippa se mina tårfyllda ögon!\r\nTack för att du delar och formulerarar dina tankar!\r\n\r\n/Sara

  5. Så fint skrivet Weronica, jag blir alldeles tårögd.\nTänk var roligt för Anna att få ha en egen förlossningsberättelse. Kanske inte idag, men så småningom kommer den att betyda lika mycket för henne som hon gör för er.

  6. Vilka vackra ord! Vår Elsa fyller också 10 år idag den 21/11. Hon fick en egen dikt i tidningen när hon föddes (istället för den vanliga välkommen till världen) Fint att ta fram och läsa när nostalgin gör sig påmind. Hurra för våra döttrar idag!/Caroline i Norrköping

  7. Grattis önskar jag som just samma dag också blev mamma. Det var en grå dag som blev så speciell en dag kan bli. Grattis till tioåringen och grattis till en mammas tioårsdag! 😉

  8. Vad vackert du har beskrivit känslan att bli mamma! Jag blir tårögd och tänker på hur lyckligt lottad också jag är att vara mamma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *