Fredagssvepet: Vecka 47

 Vi stavar fredag igen och den första adventshelgen. Håll till godo med veckans fredagssvep!

Stormvindar och regn sägs vankas till helgen. Det är möjligen inte den ultimata inramningen till en stämningsfull första advent. även om värmen är trevlig på sitt sätt och rosorna blommar för fullt fortfarande, så är det inte utan att man saknar ett litet täcke av snö för ljuset och den där härliga förväntanskänslan. Bild: Bo Bedre av Katrin Martensen-Larsen och fotograf Kira Brandt.

Vintermys signerat favoriterna Toast.

Jag tittar på den här brickan varje år vid den här tiden. Bara för att den verkar vintrigt perfekt för att servera glögg från.

En stor trend i år är att göra det lilla extra med sina paket, inte minst med den kära tejpen. Jag gillar det gamla hederliga oblekta omslagspappret som kan pimpas efter behag. Här tejp (slutsåld nu, man får inspireras av fin bild) från Cox & Cox.

Saffran ned i morteln. Om vi tycker extra mycket om pappersdekorationer och tejp, så är det detsamma med marmor. Fin liten mortel från Cervera.

De här äldre skedarna med tryckta bokstäver på syns lite varstans. En vacker vintervariant från Beach House Living/Etsy.

Jag påminner om denna favorit från tidigare år att fästa på hemmagjorda gåvor. Etiketterna finns för utskrift här.

Fin blus från H&M.

Ljushögtider.

Dansukker har dukat upp julen. Ovan syns frestande snöbollar.

Oh yes, Let it snow.

Jag håller med Annixen och Emmafin bild från Bodie and Fou. Papper, band, grafiskt, en vitdoppad kotte och lite lärk. Allt känns väldigt julen 2011, även om mina barn tycker att det skall vara betydligt mer rött än så här för att vara jul.

Trean kör på med julklassiker. På söndag klockan 22.00 är det dags för Love Actually. Klassisk scen. Sniff.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

signature

15 comments

  1. Finfina bilder!\r\n\r\nDina fredagssvep…ja, de kickar alltid igång mig!\r\n\r\nDenna vecka var det bilden från Bodie and Fou och brickan från Signerat som mina ögon vilade lite extra på\r\n\r\nHa en bra helg!\r\n\r\nKram\r\nAnna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *