Maxad jul

 

I går fick jag nya Residence i brevlådan. Framsidan är en rejäl färgklick i den annars tämligen diskreta tidningshögen. Jag fick en inspirationskick utan dess like. För när man mest ser och gör något annat, så kan det vara rejält uppfriskande att gå igång på något helt annat. Denna gång var det sex sidor med julinspiration inne i tidningen. Marie Olsson Nylander och Cecilia Tivar har stylat en miljö som fotograferats av Sara Svenningrud och Klas Sjöberg. Och det känns bara så uppfriskande. Med en mer maxad jul. Visserligen förankrad i det ljusa, naturliga och grafiska men med utropstecken.

Underst ligger magasinet med en bild på julkulor i allsköns färger – alldeles väldigt långt från de färgmatchade granar som vi ser och gillar. Jag blev inspirerad till ett helt annat uttryck än det jag brukar ha – så maxat à la mig denna lördag. Om jag flyttade och mixtrade vid en annan bild för att få till det, så gjorde jag precis tvärtom här. Jag bara öste på utifrån känsla och behag när jag tog bilden. Lite lördagskul helt enkelt :). 

Maxat lördagsgodis.

Klicka på kasetten.

 

En fin lördag till er!

 

13 comments

  1. Upptäcker nu hur mycket jag fegar med färgerna. Det där såg så varmt och välkomnande ut. Så jag tror att vi firar jul hos er i år 😉

  2. Terese: Haha! Frågan är hur mycket maxat det blir i verkligheten sedan 🙂 Men vår gran är alltid maxad till toppen, för den dekorerar barnen.

  3. Inspirationskickar är bland det bästa jag vet! Älskar känslan när lusten och energin går hand i hand. Du förmedlar en riktigt glad känsla!

  4. Hej W! Det är så konstigt för inläggen jag skriver till dig kommer inte in? Gör ett nytt försök! :)\n\nMycket inspirerande inlägg från en som inte har så mycket färger i år.\n\nVi brukar ha två granar hemma hos oss. En som är \”min\” och sen en på övervåningen som är barnens. Den är färgmaxad. Myyyycket maxad! :)\n\n

  5. Snygg maxad jul! Gillar det mycket! 🙂 Igår hade vi glöggkväll och då gjorde vi \”dina\” saffranssemlor – kanongoda. Tack för tips på deg också (så saftiga och goda!). Idag är det dags för månadens mood board!\n\nKram Karin

  6. Härligt, vilken skön mix, lite Frida Kahlo goes svensk jul : ) Vad sugen jag blev på den tidningen och vad är det för fina hjärtan? Tovade? Ser fantastiskt ut o som att du hade det jätteroligt, \nKram Malin

Leave a Reply

Your email address will not be published.