Julfärger

 

Visst är det som sagt roligt när man drabbas av inspiration som för en till något som man inte alls var beredd på. I år är det en neutral jul på många ställen. Jag har dragit iväg åt ett helt annat håll inspirationsmässigt. Det är bara trevligt att bli överraskad.

Finaste bonusjulkortet från Therese Sennerholt.

Norska Elle Decoration är med mig i alla fall :). Fint omslag till senaste numret.

8 comments

  1. Heja, heja, så fint med färg i jul! Jag är helt med. Fick nu en liten kick till att ta fram lite mer grejer. Svenskt Tenns julstrumpor är ju under bara. Och så vacker bild ur Elle Decoration!\r\nBallongerna ser ut som jjättelika julgranskulor…

  2. Härligt att bli överraskad. Jag skulle själv bli överraskad om jag drabbades av de neutrala !\nCerise i kombo av granris och clementiner är väl inte så dumt.\n\nBilden med de blanka kulorna är vacker och lite engelskt kylig. Jag har en liknande kul-bild på lager , men med en annan ton.\n\nFin solig onsdag på dig!

  3. Jättesnyggt!\n\nOch OTROLIGT vackra bilder från din byrå nedan. Du är verkligen så duktig på styling och foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.