Vintervägg i köket

 

I går kväll fick jag ett energiryck och vinterpiffade min vägg i köket. Vintervitt fick det bli denna gång tillsammans med Sennerholts nya kort för jul- och nyår som jag gillar massor. Tallriken från Lagerhaus fick komma upp här också – passande med sött i juletider.

Några solstrålar letar sig in i dag och silar ljuset lite. Helgen har varit ack så grå och blåsig. Det är inte utan man vill ha lite vintervitt även ute.

Klicka på kasetten.

 

Ha en fin start på veckan!

signature

12 comments

  1. Vilken fin inspirerande vägg! Vet du vart det går att få tag i en sån fin skylt som du har texten \”hem kära hem\”? Är det loppisfynd el köpt i affär?

  2. Ok, jag gör ett försök till att kommentera, det har strulat lite på sistone när jag ska kommentera hos dig. Fin vägg! Och den lilla raketen längst ner gör det hela ännu finare 🙂 Här snöar det för fullt just nu, men nu när vi har vant oss vid lite eller ingen snö alls, kändes det lite mödosam att skotta imorse! Rätt ok med lite eller ingen snö för min del tror jag;) Men visst blir det vackert och här ute på landet gör snön det så mycket ljusare om kvällarna, vilket är ett stort plus!

  3. Helena: Det är en vanlig dörrskylt som jag köpt från Byggfabriken och skrivit med bokstäver därifrån. En fin presentidé i juletid.\n\nLisa: Aj då, är det problem med kommentarer? Jag vill ju liksom ha alla jag kan få 🙂 Här suktar vi efter snö, men nada. Anna ropade förut att snön hade kommit men det var sandbilden som drog förbi. Vi längtar efter ljuset ja!\n\nKicki: Tusen tack!

  4. FINT!!! Du har verkligen fingertoppskänsla när du skapar stilleben och hur du sätter samman saker så de blir fina ihop!!! Har haft en riktigt seg period och inte känt nån vidare lust till kreativitet….men du inspirerar verkligen till fix och lite skaparlust….TACK!!\r\nHa en fin dag och kram!\r\n

  5. Väldigt snyggt och inspirerande. Jag har vid flera tillfällen försökt att piffa en vägg – fina bilder, kort och foton har satts upp med washitejp från Darling Things (du ser, jag följer dina tips). Några timmar senare ligger allt på golvet. Underlaget? Målad vägg. Nåja, jag får beundra din fina vägg i alla fall…. 🙂

  6. Alla: Tack för era fina kommentarer! Almanackan är av Jollygoodfellow och finns hos Signerat. //W

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *