Att ta fram en accent

 

Man kan ju fullständigt förlora sig när man förälskar sig i en ny accent för säsongen. Jag var ganska cerise för några år sedan, så det finns lite i gömmorna. För det är ju just det. Man behöver inte springa ut och köpa massor med nytt pynt. Inte jag i alla fall. För mig räcker det att fösa fram lite accenter här och var. Och det kan vara lite vad som helst. Ett snöre som får ståta lite stillebenaktigt så där. Och ett bokomslag som får glänsa.

Min planerade julläsning ser ni ovan. Vad vore man utan alla sina planer? Jag tänker mig höstutgivningen av klassiker som har legat till sig ett tag nu. Och Petra Börners omslag till John Fowles klassiker matchar ju min julfeeling perfekt detta år. För att inte tala om den här tejpen. Den må ha överdoserats aningen som accent här och var, men det hindrar inte mig från att gå loss. Flera av er har skrivit att er tejp inte sitter kvar på väggarna. Så trist! Min sitter som berget. Snart med lite chocking pink här och var då också – förmodligen även på några paket i år. Fint så.

 

Fin onsdag till er!

Klicka på kasetten.

Hela julmusiklistan på Spotify här.

2 comments

  1. cerise-rosa är min absoluta favorit.\noch är därför little.u\’s accentfärg.\nså den där rosa tejpen är nog ett måste.\nkram & ha en rosa-dag, u.

Leave a Reply

Your email address will not be published.