8 comments

  1. Rugn och ro hör julen till. Själv gör jag inte många knop om dagarna utan går mest runt och myser i huset och planerar för den STORA renoveringen.\nTrevlig kväll önskar Pållan ; )

  2. Hej, hittade dig via Ikea Livet Hemma som jag får nyhetsuppdateringar av. Så fantastiskt fint inlägg du gjorde, och nu har jag hittat en ny fin blogg – din – att lägga till min länklista på min egen blogg :)\nKul, och vad fint du har det här,\n\nkram Karin

  3. Hej Weronica!\n\nRo. Vilket vackert ord det är. Precis som dina bilder. Bilder som talar för sig själv. Me like!\n\nGratulerar till ditt fina uppdrag för IKEA! Heja dig Weronica!\n\nTrevlig julläsning du har framför dig där i din bokhög. Här hemma läser vi just nu högt ur William Goldings \”Flugornas herre\”. En skrämmande men ack så viktig bok som ger intressanta diskussioner och funderingar med tonåringarna.\n\nSköt om dig och tack för att du alltid förgyller vår vardag med din fina blogg. En sann bloggpärla.\n\nTrevlig helg!\n\nKram Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *