Sovrum i juletid

 

Vi kickar väl igång denna vecka med ett färgglatt sovrum i juletider. Det här blir jag glad av just precis nu.

Pappas julstrumpa.

De nya linnelakanen från H&M tillsammans med julkudde från samma ställe.

I år ser vi mycket av julkulor inne i glaskupor – så även hemma hos oss.

Ha en fin start på veckan!

10 comments

  1. Du blandar färger och mönster på ett sätt som jag inte hade vågat prova. Och så ser jag det hos dig och blir så sjuuuukt inspirerad. Du har en sann blick för detta! Kramar Kicki

  2. Göta Petter så snyggt! Galet inspirerande och jag måste nästan klicka hem de där lakanen på studs. Det får bli en födelsedagspresent till mig själv, eller en julklapp. Jag bestämmer efter hand.. Klick-klick!\n\nNu ska jag genast besöka IKEA/Livet hemma.

  3. Åh så fint! Jag älskar färgerna och den lagom juliga känslan. Min man har varit i Sthlm över dagen och ringde för några timmar sedan från Svenskt tenn, då han var där i uppdrag att köpa med en julstrumpa hem. Döm om min förvåning när det bara fanns två kvar! Och de hade inte riktigt de färger och mönster som jag hade önskat. Hoppas verkligen att de gör de till nästa jul igen, eller att det kanske finns några kvar på hemsidan..

Leave a Reply

Your email address will not be published.