Tomtesäck till er

 I dag har vi nöjet att presentera en välfylld tomtesäck till er våra kära läsare. För visst skall väl även vi vuxna kunna få en överraskning i juletider? Ni får själva välja vilka paket Ni vill vara med och tävla om. Man kan tävla om samtliga paket, men man kan bara vinna en gång. För varje vinst finns instruktioner för hur Ni skall gå till väga för att ha möjlighet att bli vinnare.  Varmt lycka till!

I samarbete med Familjesmycken har Du möjlighet att vinna ett presentkort på 1000 kr. Pengarna får användas i deras webbutik där Du finner ett stort urval av personliga smycken. För att ha möjlighet att vinna vill vi att Du svarar på vad Du skulle använda pengarna till hos Familjesmycken om Du vinner. Mejla in Ditt svar till tavling@enmammasdag.com. Märk mejlet med Familjesmycken. Tävlingen pågår till och med torsdag 15/12 23.59. En vinnare presenteras på fredag 16/12.

I samarbete med Bookbinders Design har Du möjlighet att vinna en A4 förvaringsask (värde 750 kr) med mönstret Prisma av Sven Markelius. Vinnaren får välja färg – blå, röd, sand eller gul. För att ha möjlighet att vinna vill vi att Du anger vad Du skulle vilja skriva på framsidan till en personligt utformad anteckningsbok samt vem som har illustrerat korten City och Country som säljs av Bookbinders Design. Mejla in Ditt svar till tavling@enmammasdag.com. Märk mejlet Bookbinders Design. Tävlingen pågår till och med torsdag 15/12 23.59. En vinnare presenteras på fredag 16/12.

 

 

I samarbete med Crème de la Crème har Du möjlighet att vinna ett juligt kakfat i Ida överbys återbruksdesign (värde 740 kr). För att ha möjlighet att vinna vill vi att Du anger vad Du skulle vilja lägga på fatet i juletid om Du vinner det samt anger vilka namn de ljuskronor har som går att finna hos Crème de la Crème. Mejla in Ditt svar till tavling@enmammasdag.com. Märk mejlet med Crème de la Crème. Tävlingen pågår till och med torsdag 15/12 23.59. En vinnare presenteras på fredag 16/12.

 

 

I samarbete med Inreda.com har Du möjlighet att vinna ett presentkort på 800 kr. Pengarna får användas valfritt i webbutiken där man finner ett stort sortiment av saker för hemmet. För att ha möjlighet att vinna vill vi att Du svarar på vad Du skulle använda pengarna till hos Inreda.com om Du vinner. Mejla in Ditt svar till tavling@enmammasdag.com. Märk mejlet med Inreda. Tävlingen pågår till och med torsdag 15/12 23.59. En vinnare presenteras på fredag 16/12.

 

Vinnare utses av Enmammasdag.com. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingarna stänger torsdag 15/12 23.59.

 

7 comments

  1. Ååh vilken fantastiskt fin tävling!! Jag undrar bara, det står torsdagen den 16/12 och fredagen den 17/12 i texten, men på torsdag är det den 15/12 och fredag är den 16/12 enligt min almanacka.. 🙂 Vilket ska det vara?\r\n\r\nKram, Madeleine

  2. Madeleine: Tusen tack för påpekan! Vi har korrläst massor av gånger, men sett fel hela tiden. Nu skall det vara rätt. Tävla på och lycka till 🙂 //W

  3. Men fy sååååå trevligt Weronica! I den tomtesäcken fanns det verkligen massor av fint! Räkna med mig på Bookbinders Prisma Box, som redan finns på min önskelista denna jul:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.